Home

Suriname Physicians

Latest Updates

@Health & Rituals 2017-12-26

Beste Klanten, In verband met een sterfgeval zijn wij op woensdag 27 december gesloten. Wij zijn op donderdag 28 december normaal open. Hartelijk dank voor uw begrip!

@Ali s Drugstore 2017-12-19

100% Organic & Koudgeperste Kokosnoot olie - High Quality & bewaard in glazen fles - dit is voor diegene die absoluut de beste kwaliteit wil hebben en behouden !! 0,95 Ltr SRD 155,- (van 200,- nu blijvend in prijs verlaagd) 240ml SRD 55,- Verras een dierbare - dit is voor de liefhebbers !!

@Matraxx Services 2017-11-27

Maak vandaag al gebruik van onze kerstkortingen en bel voor een afspraak het telefoonnummer 8846244.

@s Lands Hospitaal 2017-11-14

Onze diabetesverpleegkundigen in opleiding organiseerden in samenwerking met de diabetesverpleegkundigen en zr Selma Sniphout vandaag dinsdag 14 november een voorlichtingsdag met leerlingen van de Openbare School Lelydorp. Dit in verband met de Wereld Diabetes Dag, Het thema was: ‘Gezonde Leefstijl! Voorkomt Obesitas’. Het programma bestond ook uit presentaties met als titel ‘Waar leidt Obesitas naar toe?’ van de zusters Maya Jankipersad, Claudia Pocorni en Graciella Nijman. De kinderen mochten ook hun bloeddruk, gewicht en lengte laten meten. Zowel algemeen directeur dhr. William Deel als de verpleegkundig directeur mevrouw Suze Holband hebben in hun welkomstwoord het belang van een gezonde leefstijl benadrukt. “Alles met mate. Je kunt niet te gezond genoeg zijn”, was de boodschap van de directeur. Optijd naar bed gaan om altijd vroeg op te staan is volgens de verpleegkundig ook een manier van een gezonde leefstijl.